Privat

 

Hos Hus·Til·Tiden – Murereliten har vi stor erfaring i private byggeprojekter, hvad enten det drejer sig om total ombygning, facaderenovering, nyt badeværelse eller klinker i køkkenet. Vores murersvende er vant til at komme i private hjem. De kommer til tiden, hilser pænt på, tager skoene af, og sørger for at rydde op efter sig. Og så sørger de naturligvis for at opgaven er løst til den aftalte tid, pris og kvalitet. Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • Skalmuring

  • Klinker

  • Facader

  • Renovering

  • Vedligeholdelse

 

Vi ved det er vigtigt, at private byggeprojekter kører på skinner og at der er den rigtige planlægning mellem håndværkerene. Hos Hus·Til·Tiden – Murereliten har vi et bredt netværk af dygtige fag-håndværkere indenfor både elektrikere, VVS ‘er, tømrer og kloak folk, og vi varetager gerne koordinering mellem de forskellige håndværkere som er inde over projektet.

 

For yderligere info kontakt os på 25 12 80 25 eller info@httme.dk

KVALITET, LØSNINGSORIENTERET OG SUPERB’ SAMARBEJDE

Vi har netop afsluttet et godt samarbejde med Hus til Tiden/MurerEliten i forbindelse med opmuring af vores nye arkitekttegnede villa.

Arbejdet er udført meget professionelt og vi har siden første kontakt haft meget god kemi med hhv. Patrick og murersjakket.

Desværre opstod der under processen nogle udfordringer i forhold til de leverede sten fra Teglværket, hvilket betød, at alle sten skulle nedtages og nye skulle opmures. En ærgerlig sag – særligt for os, men her trådte Patrick til på professionel vis og hjalp os hurtigt videre, så vi nu har fået et flot slutresultat i høj kvalitet.

 

Vi vil til enhver tid give vores anbefalinger til Hus til Tiden/MurerEliten.

 

Linn & Michael Egelund

Vigårdsvej 32, Vejen

  • Facebook
  • LinkedIN